dimarts, 5 de juliol de 2011

El Trobafoc en imatges (1)

Durant unes hores hem recollit tots els vídeos e imatges més interessant del Trobafoc. Durant els propers dies publicarem les fotos i vídeos amb les mencions del seus autors. Tenim més fotos i vídeos que publicarem en les properes hores.

Noticia del Trobafoc a C9El fotògraf de l’Alcúdia Miguel Varona, de Color&ama serà l’encarregat de cobrir la Trobada de Dimonis a l'Alcúdia (Trobafoc). Ens ha acompanyarà durant els dos actes principals, la Tabalada i el Correfoc, en una jornada que volem immortalitzar per al record.

Color&ama és un estudi de fotografia jove, dinàmic i original, especialitat en esdeveniments de caire social. Recentment ha obert el seu despatx a l’edifici per a emprenedors ubicat al carrer Grup de Dansa de l’Alcúdia (en l’edifici de Serveis Socials).

Color&amaFoc and Fire (Flickr)Fotos d'Antoni Montes (via Facebook)Fotos de Raquel Mateu (via Twitter @ramalo)Fotos realitzades pels Dimonis Enroscats i publicades a les xarxes socialesI dos noticies publicades sobre el Trobafoc:


Salut i Trobafoc!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Disseny Free WordPress Themes | Adapatació Blogger Premium Blogger Themes | Adaptació valencià i redisseny Dimonis Enroscats