Música al Trobafoc


De molt xicotet -uns 55cm d’alçada- , quan plorava, sa mare deia que cantava… ja feia algunes composicions. Anava creixent i com no podia passar-sela vida plorant, son pare li comprà una dolçaina. Amb ella va descobrir les nostres tradicions: balls, despertades, cucanyes, pobles, cants…i allò el dugué a aprofundir en la història de la nostra terra fins arribar al temps en que els cristians expulsaren als àrabs i jueus, i allí va trobar un instrument  de trobador, o tal vegada ell em trobà a mi: la viola de roda.

Professor de dolçaina pel conservatori Jose Iturbi de València, forma part dels grups de folk valencians: Sonadors de la Guaita i Aljub. Amb Rodamons Teatre manprengué un viatge per fires medievals on coneix la viola de roda, quedant encisat d’ella. 

He composat música per als espectacles: l’Alcúdia 1252 (CD), Artefactes (AlbenaTeatre) i l’Ombú i CRU (250 aniversari del Jardi Botànic de València). Col·abore en el llibre de: Velles i novelles de Oreto trescolí i German Porras.

Per a l'espectacle final del Trobafoc 2013 farem ús de dos cançons compostes per Dani Miquel. 
Disseny Free WordPress Themes | Adapatació Blogger Premium Blogger Themes | Adaptació valencià i redisseny Dimonis Enroscats